Чужденецът е многократно осъждан в родината си, извършил зверството след

...
 Чужденецът е многократно осъждан в родината си, извършил зверството след
Коментари Харесай

17 години затвор за германец, пребил до смърт свой приятел на Златни пясъци

 Чужденецът е неведнъж осъждан в родината си, направил зверството след запой
Германец на 26 години бе осъден от Варненския областен съд със 17 години затвор за умишленото ликвидиране на собствен съотечественик. Зверството Максимилиан Ш. направил на 10 август 2021 година по време на почивка на Златни пясъци след стабилен запой.

Делото бе гледано в изискванията на кратко правосъдно разследване по искане на чужденеца. Той и жертвата – Вилхелм М. работели дружно в родината си и бързо се сприятелили. На 30 юли 2021 година  с компания пристигнали в курорта на отмора и се отдали на алкохолен туризъм. На 9 август с част от групата се черпили с разнообразни спиртни питиета в една от хотелските стаи, след което се разходили по крайбрежната алея. Двамата другари се върнали в жилището си рано сутринта на 10 август. Били пияни и шумни, за което получили забележки от админа и други посетители на хотела. Призори решили да излязат още веднъж. Според конфискуваните записи от видеокамери в региона мъжете криволичили прегърнати известно време, паднали на земята и се изправили. Тогава Максимилиан блъснал 33-годишния си другар и го атакувал с ритници и юмруци по главата. След като се уморил, събул окървавените си обувки, опитал се да почисти облеклата си и лежащ да спи. Малко по-късно румънски екскурзиант се натъкнал на обезобразеното тяло на Вилхелм и извикал полиция.

Аутопсията открила, че издъхналият мъж е бил доста пийнал и е пребит до гибел, а съдебно-медицинската експертиза на арестувания Максимилиан – че е бил в положение на нормално алкохолно опиване, като е употребявал и психоактивни субстанции. Пред съда германецът изясни, че помислил, че приятелят му е изпаднал в безсъзнание, само че го оставил на паркинга пред хотела. В родината си Максимилиан е бил неведнъж осъждан -  за насила,  шофиране без шофьорска брошура, палеж и контрабанда на оръжие, стана ясно на съвещанието. 

За осъщественото по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод мъжът ще търпи наказването си при първичен непоколебим режим. След изговаряне на присъдата той настоя да лежи в немски затвор. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР